ZGS parchet laminat ieftin si plinta

ZGS magazin online parchet laminat ieftin, plinta. Comercializam parchet laminat 12 mm, 14 mm, Trafic intens, Rezistent la apa si incalzire in pardoseala.

parchet-laminat-bucatarie-baie-zgs-1

ZGS magazin online parchet laminat plinta si folie, preturi ieftine,

Parchet Laminat ieftin de la producatori de renume. Gasesti la noi parchet laminat trafic intents.
Oferim livrare contracost in Bucuresti, Craiova, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Cluj sau in orice comuna si sat din Romania.
Peste 150 de modele mate si lucioase de de 12 mm, 10 mm si 8 mm la preturi de importator direct.
Gasesti la noi clasa trafic intens AC5 CLS 33, clasa de trafic 32 AC4 mediu spre intens, trafic 31 AC3 pentru trafic mediu.
Astfel ca, acasa sau la birou, hotel, pensiune, restaurant, bar, sala de sport, sala de dans, puteti alege unul dintre modelele noastre de parchet laminat.
Consilem clientii nostri pentru a face alegerea necesara atat de parchet cat si de accesorii precum folie, plinta sau praguri.

Parchet laminat 12mm.

O podea cu adevarat solida, in comparatie cu variantele mai subtiri de 8 sau 10mm. Parchet laminat 12mm are o varietate mare de modele care imbina proprietati diferite. Pornind de la clasa medie de trafic AC4 CL32 si cu un design ceva mai sintetic, puteti achizitiona un parchet laminat 12mm la pretul aproximativ de 55lei/mp. Urcand cu o treapta clasa de trafic AC5 CL33 si la un design premimum, modelele din aceasta gama de pot achizitiona cu un pret de aproximativ 85lei/mp.Parchet laminat 12mm se gaseste si in varianta de rezistent la apa. Cele mai reusite variante din punct de vedere al designului cat si a calitatii le gasiti in gama Kronoswiss Grand Selection. Aceast este una dintre cele mai vandute game de parchet, dat fiind faptul ca este si o gama premimum. Vizitati-ne in showroomul din Calea 13 Septembrie nr 162. Cu siguranta veti gasi un parchet lamiant 12mm pe gustul dvs.

Parchet laminat ieftin.

O gama de parchet la un pret accesibil pentru situatiile in care nu trebuie depasit un anumit buget. Ieftin nu inseamna si de slaba calitate. La un pret aproximativ de 30lei/mp se poate achizitiona un model de parchet laminat ieftin si de foarte buna calitate ( ex: Gama ECOTEC Kronoswiss Elvetia ). Clasa de trafic a modelelor mai ieftine este scazuta AC3 CL31, dar pentru montajul acestuia in apartament/casa se poate face fara probleme, fiind intretinut propice acesta poate avea o durata de viata de 10 ani+. Pentru modele de parchet sub pretul specificat mai sus contactati-ne si incercam sa gasim o solutie ( in cazul proiectelor de peste 500mp ). Avem in showroom peste 50 de modele de parchet laminat ieftin cu care ne putem incadra in orice buget, cat de mic ar fi acesta.

Parchet laminat trafic intens.

Cautati un model de parchet care sa fie compatibil cu zonele de trafic intens premul spatiile comericale, restaurante, scoli? Pentru aceste situatii avem grosimi de la 8mm pana la 14mm care indeplinesc toate conditiile impuse de aceste zone intens traficate. In situatiile de genul va recomandam sa alegeti un parchet cu o clasa de trafic intensa si care sa fie si rezistente la apa sau chiar sa aiba click-ul din aluminiu(sisemul care tine placile unite intre ele). Modelele de parchet laminat trafic intens au o clasa de impact de AC5 sau chiar AC6( in cazul modelului cu click din aluminiu) si o clasa de trafic 33 sau 34( tot in cazul variantei cu click aluminiu BerryAlloc ). Anti-zgarietura, anti-static, V-groove acestea sunt doar cateva din proprietatile pe care le intalniti la modelele de parchet laminat trafic intens. Se poate monta si fara intrerupere aproximativ 96mp. Modelele de parchet laminat trafic intens pornesc de la 56 lei/mp

Parchet laminat 8mm.

Perfect pentru camerele sau zonele cu trafic mai redus. Dar de ce nu si pentru zone cu trafic intens sau chiar si in baie. Modele de 8mm au un singur dezavantaj, cel al designului. Acest lucru se cauzeaza grosimii, nefiind adecvata pentru realizarea unui model cat mai apropiat cu cel al lemnului din punct de vedere al nervurilor care se simt la atingere. Dar in rest parchet laminat 8mm se comporta excelent. In showroomul nostru avem montat un parchet laminat de 8mm Kronoswiss AC4 CL32 cu V-groove. Parchetul este montat de 5 ani de zile si nu are niciun fel de problema. Se spala cu mopul, se intra cu umezeala sau zapada care nu se sterg imediat si multe alte lucruri care pot dauna, iar parchetul arata ca nou dupa ce este spalat. Exista modele de parchet laminat 8mm care sunt rezistente la apa si pot fi montat chiar si in baie. Showroomul se poate vizita oricant pentru a va convinge de cele spune si cu siguranta veti gasi un parchet laminat de 8mm pe gustul dvs si calitatile pe care le doriti. Garantia parchet laminat 8mm este de aproximativ 20 ani in zona casnica si de 5 ani in spatii comerciale.Gama de parchet laminat 8mm se situeaza intre 30-60lei/mp.

Parchet laminat incalzire pardoseala.

Aici avem un subiect mai delicat, deoarece pe net circula tot felul de texte neadevarate sau scrise pentru a dezinforma. De principiu toate modelele de parchet sunt compatibile cu incalzirea prin pardoseala. Indiferent de grosime sau clasa de trafic, acestea se pot monta fara probleme impreuna cu incalzirea in pardoseala ( pe apa sau electrica ). Rezistenta termica a grosimilor este urmatoare( general valabila pentru majoritatea producatorilor de parchet laminat): 8mm: R=0.054 m2K/W ; 10mm: R=0.075 m2K/W ; 12mm/14mm: R=0.089 m2K/W . De regula rezistenta termina nu trebuie sa depaseasca 0.15 m2k/w pentru ca sistemul de incalzire sa dea randament. In conformitate cu cele transmise, cu cat rezistenta este mai mica cu atat parchet laminat incalzire in pardoseala se incalzeste mai usor si lasa sistemul de incalzire prin pardoseala sa dea randamen maxim in cel mai scurt timp. Altfel acesta se va incalzi mai greu, fiind vorba de minute daca rezistenta termica nu depaseste valoarea indicata mai sus. Cel mai important aspect in privinta sistemul de incalzire prin pardoseala este folie(polistirenul extruat) care sa va monta intre sistemul de incalzire si parchet. Pentru a veni cu o solutie vandabila in cazul aceste probleme, va recomandam sa utilizati folia Multiprotec 1000 care are o rezistenta termica de excelenta de numai 0.006 [m2 * K/ W]. Proprietate neintalnita la alte variante, unde rezistenta este de aproximativ 0.05 [m2 * K/ W].

Afișez 1 - 60 din 141346 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 141346 de rezultate